top of page

presenterar

Cabinet of Curiosities

En Magisk Aftonföreställning i 
Vinternattens Mörker

I en exklusiv föreställning för enbart ett fåtal utvalda presenterar Adrian Videla magi som sällan beskådats av allmänheten.  På plats i den historiska sekelskiftesbyggnaden Krusenstjerna i Gävle infinner sig publiken i en magisk atmosfär. Och med en kombination av det underliga, det vackra och det något förvridna tar gästerna del av en interagerande upplevelse utöver det vanliga. 

Tidigare Gästers Omdömen:

"Tack för en spännande, häpnadsväckande och underhållande föreställning! Satt som fängslad under hela showen. Fantastiskt skickligt framfört. En perfekt blandning av magi, skräck och humor. Vilka proffs!"

                                                                                                                - Maria
Ingen Rök, Inga Speglar, Inga Dimridåer 

Enbart skicklighet och vilseledning, skräddarsydd för att leverera en så sann upplevelse som möjligt. En show i Close-up format där publiken sitter så nära magin att de bokstavligt talat kan ta på den. Ett interagerande koncept där publiken inte är en publik, utan ett bultande hjärta i föreställningens mitt. 

AdrianHänder.jpg
DSC_6682.jpg
I Anrika Salonger Med Historiska Vingslag

Agnes Von Krusenstjerna skrev i sina tidiga verk om en vacker plats i en mörk stad. I samma salonger hon sprang som barn tar nu föreställningen sin plats.
Äntra salen med en kopp te eller kaffe för att komma i stämning innan kvällen presenteras. 

En Exklusiv Biljett Vid Entré

I samband med bokning skickas ett brev till er valda adress, innehållande en maskinskriven biljett för varje bokad person. Autentiskt utsmyckade med föreställningens känsla. Medtag dessa för entré till Krusenstjernas salonger.
Perfekta att ge bort som gåva.

IMG_2612 2.jpg

"Ett förflutet begrepp för att beskriva det extraordinära, det märkliga och det förbluffande. Ett sätt att definiera människans nyfikenheten till att bevittna det förvridna men ändlöst fascinerande. Tre ord för att fånga essensen av det olidligt mörka och det besynnerligt vackra. Cabinet of Curiosities."

Vad ingår vid varje biljettköp? 

  • Maskinskrivna biljetter, vackert paketerade och hemskickade till er valda adress. Perfekt att ge bort som gåva.  
  • Kaffe, te och tilltugg vid ankomst innan föreställningen. Lugnt förmingel till en varm kopp där gästerna tar del av showen innan den börjat. 
  • En exklusiv föreställning framtagen för att erbjuda en unik och interagerande upplevelse med magi som konstform. 

• Endast 25 biljetter tillgängliga per tillfälle •

Observera, föreställningen har en åldersgräns på 15 år. För eventuella undantag, kontakta arrangör.

Köp biljetter direkt nedanför eller via Billeto:

bottom of page